Matkailuautosesonki 2024

Kynnyspellit

(löytyi 648 tulosta)

Kynnyspellit kuuluvat moottoriajoneuvojen korjauspelteihin. Ne sijaitsevat pyöräkoteloiden välissä. Ne suojaavat herkkiä osia ulkoisilta vaikutuksilta, kuten lialta ja sateelta. Vaikka niillä ei ole tiettyä käyttöikää, ne on silti aika ajoin vaihdettava - erityisesti onnettomuuksien jälkeen. Verkkokaupastamme löydät lukuisia ajoneuvon osia premium-valmistajilta ja huippumerkiltä sekä uuden kynnyspellin ajoneuvoosi edulliseen hintaan. Nopea toimitus 2-4 arkipäivän kuluessa on myös taattu.

Varaosat febi bilstein

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Kynnyspellit.

Kaikki valmistajat

Mikä on kynnyspelti?

Oven kynnyspelti on korjauspelti, joka suojaa sisäänkäyntialueen vaurioilta. Korjauspelteihin kuuluvat myös pyöräkoteloiden pellit, joiden tarkoituksena on suojata ohikulkijoita lialta:

  • Ovipellit (sivu- ja takaovien pellit sekä korjauskappaleet, joissa on leikatut aukot säiliöaukkoa varten)
  • Pitkittäiset pellit (esim. sivupaneelit, etupaneelit)
  • Päätypellit
  • Takapellit (kaikki auton takaosan muodostavat peltiosat)
  • Lattiapellit (korin lattiat, tavaratilan lattiat, ovien alapellit jne.)
  • Muut korjauspellit (esim. suojukset)

Miksi kynnyspelti on vaihdettava?

Ulkopuolinen pelti on yksi onnettomuuksissa useimmin vaurioituvista osista. Korjaukset tehdään usein visuaalisista syistä. Tämä koskee kaikkia ajoneuvon peltejä. Jotkin osat voivat vaurioitua onnettomuudessa niin pahasti, että ajoneuvon rakenne vaarantuu. Jos korjaaminen ei ole enää mahdollista, osat on korvattava korjauspelleilla.

Toinen syy vaihdolle on ruoste. Pienet maalipinnan vauriot, esimerkiksi kiveniskemien aiheuttamat, voivat johtaa kosteuden tunkeutumiseen peltiin. Korroosio voi olla niin voimakasta, että pelti ruostuu läpi. Korroosio vaikuttaa usein erityisesti kynnyspelteihin, pyöränkaariin ja lattialaatikoihin. Tämä voi olla erityisen vaarallista ovien kynnyspelleille, sillä ruostunut kynnyspelti voi romahtaa törmäyksessä ja vaarantaa turvallisuuden.

Voinko asentaa kynnyspellin itse?

Aiemmin korjauspellit piti hitsata paikalleen. Näin on yhä nykyäänkin, mutta korjauspaneelien liimaamiseen on nyt enemmän vaihtoehtoja. Oikeilla laitteilla amatöörimekaanikko voi tehdä sen jopa itse.

Tilanne on kuitenkin erilainen kynnyspellin osalta. Koska tämä osa on turvallisuusrelevantti, se on asennettava ehdottoman tarkasti ja tarkastajan on hyväksyttävä se.

Kulkupeltien valmistajat

Tunnetut valmistajat, kuten BLIC, FEBI BILSTEIN, ROMIX ja VAICO, ovat toimittaneet autojen varaosamarkkinoille jo vuosia. Valikoimastamme löydät myös näiden valmistajien kynnyspeltejä ja muita osia.

Osta oikea kynnyspelti verkosta

Kullakin ajoneuvomallilla on oma muotoilunsa, johon kilpien on sovelluttava. Huomiota on kiinnitettävä myös muihin tekijöihin, kuten materiaaliin, sijaintiin ajoneuvossa ja kiinnitykseen. Korjauspellit voidaan valmistaa ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai muovista. Jos arvostat kestävyyttä, kannattaa valita ruostumattomasta teräksestä valmistetut korjauspellit. Alumiinipellit kuluvat nopeasti. Myös kiinnitystyypillä on merkitystä. Jotkin levyt kiinnitetään kaksipuolisella teipillä ja toiset niiteillä. Myös levyn sijainti on tärkeä. Onko se vasemmalla vai oikealla? Jos et ole varma, kysy asiakaspalvelustamme.

Trusted Shops -sertifioidusta verkkokaupastamme löydät uuden kynnyspellin ensiluokkaisilta valmistajilta ja huippumerkeiltä edulliseen hintaan. Takaamme toimituksen 2-4 arkipäivän kuluessa nopeaa vaihtoa varten. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään.

Parhaat tuotteet kategoriasta Kynnyspellit

Sijoituskriteerit