Raitisilmasuodattimet

Peitteet – MOOTTORIPYÖRÄT

(löytyi 74 tulosta)

Moottoripyöräpeite suojaa moottoripyörääsi, kun et käytä sitä tiettyyn aikaan. Varsinkin jos haluat pysäköidä moottoripyöräsi ulos talvitauon ajaksi, vedenpitävä pressu on erittäin suositeltava. Se suojaa moottoripyörääsi sateelta, lumelta, raekuuroilta tai lehdiltä. Laadukkaiden moottoripyöräpeitteiden edut ovat niin vakuuttavia, että peite on kannattava investointi koneellesi myös lyhyitä pysäköintijaksoja, esimerkiksi yön yli, varten. Tämä pätee joka vuodenaikaan, myös kesällä.

Varaosat BREMBO
Sijoituskriteerit
Viite INPARTS IP000660
Valmistaja:   INPARTS
Valmistajan numero:   IP000660
29,61 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Viite INPARTS IP000659
Valmistaja:   INPARTS
Valmistajan numero:   IP000659
31,87 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Viite OXFORD CV174
Viite OXFORD CV174
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV174
70,18 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suojakotelo OXFORD CV211
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV211
22,79 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Moottoripyörän suojapeite OXFORD OF142
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   OF142
47,14 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suojakotelo OXFORD CC101
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CC101
21,43 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Skootterin vedenpitävä suojapeite OXFORD Aquatex S silber
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CC100
27,10 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Viite OXFORD CV506
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV506
60,39 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suojakotelo OXFORD CV175
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV175
49,05 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suojakotelo OXFORD CV179
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV179
46,56 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Moottoripyörän suojapeite OXFORD CV161
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV161
107,04 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Viite OXFORD NL101
Viite OXFORD NL101
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   NL101
58,94 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suojakotelo OXFORD CV209
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV209
42,97 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suojakotelo OXFORD CV217
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV217
37,51 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suojakotelo OXFORD CV214
Valmistaja:   OXFORD
Valmistajan numero:   CV214
38,52 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Mitä etuja laadukkaat moottoripyöräpeitteet tarjoavat sinulle?

Jos pysäköit moottoripyöräsi ulos, se on alttiina sääolosuhteille. Lumi ja sade leviävät koko moottoripyörään ja aiheuttavat korroosiota ruostumattomiin materiaaleihin. Jopa kuivina vuodenaikoina huomaat moottoripyörässäsi likaa, lehtiä tai siitepölyä, jos et suojaa sitä moottoripyörän suojuksella. Vaikka aurinko paistaa ja ei tuule, moottoripyöräsi altistuu auringon haitalliselle UV-säteilylle, joka vaurioittaa istuinpenkkejä, tavaratelineitä ja maalipintaa.

Vältä korroosiovaurioita sopivalla peitteellä

Monet moottoripyörän osat on valmistettu ruostumattomista materiaaleista, kuten alumiinista tai muovista, mutta eivät kaikki. Seuraavat osat ja komponentit ovat yleensä alttiita korroosiovaurioille:

  • Kääntövarren laakeri
  • Akselit
  • Pyöränlaakeri
  • Jarrujärjestelmän osat
  • Pyörän jousituksen osat

Muista myös, että tiesuolaa levitetään talvella monille pinnoille ja poluille. Ohiajavat ajoneuvot pyörittävät tätä suolaa yhdessä ajoradoilta tulevan kondenssiveden kanssa ja levittävät sitä hienojakoisena sumuna laajalle alueelle. Myös rankkasateet voivat aiheuttaa suolaveden roiskumista jalkakäytäville. Suosittelemme vedenpitäviä moottoripyöräpeitteitä ulkopysäköintiin.

Vältä moottoripyörän likaantuminen laadukkailla moottoripyöräpeitteillä

Pöly leviää ilman mukana, ja sitä on kaikkialla suojaamattomissa tiloissa. Tuuli voi helposti poistaa monia pölylajeja, jos ne eivät ole kastuneet sateesta. Siitepöly ja pölyt käyttäytyvät eri tavoin ja tarttuvat kaikkiin materiaaleihin. Moottoripyörien likaantumisella voi olla monia eri syitä. Puun alla seisovassa paikassa on erityisen suuri riski, että moottoripyörä likaantuu myöhemmin puun pihkalla, siitepölyllä tai lintujen jätöksillä. Verkkokaupastamme löydät mittatilaustyönä valmistetun moottoripyöräpeitteen, jonka ansiosta joudut puhdistamaan moottoripyöräsi paljon harvemmin.

Estä maalivauriot, ilkivalta tai varkaus lukittavilla moottoripyöräpeitteillä

Ulkona tai autotallissa on aina riski naarmuttaa suojaamattomia maalattuja pintoja. Tämä tapahtuu yleensä tahattomasti, mutta se on yhtä ärsyttävää. Toisaalta suojaamaton moottoripyörä myös rohkaisee mahdollisia vandaaleita vahingoittamaan maalipintaa tai varastamaan erilaisia moottoripyörän osia. Ilman moottoripyörän suojapeitettä tämä tapahtuu usein ohimennen ilman, että se vaikuttaa epäilyttävältä.

Moottoripyöräpeitteet vaativat tekijöiltä paljon pahantahtoisuutta, mikä saattaa paljastua ennenaikaisesti. Rikoksentekijät eivät halua herättää huomiota eivätkä varsinkaan jäädä kiinni rikoksista. Motointegratorin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu siksi myös moottoripyöränsuojia, jotka voidaan lukita tukevalla kahvalukolla.

Mitä moottoripyöräpeitettä ostaessasi kannattaa ottaa huomioon?

Jos tarvitset moottoripyöräpeitteen, tee ensin ero ulkopaikan ja säältä suojatun pysäköintipaikan, esimerkiksi autotallin, välillä. Paras tapa pysäköidä moottoripyöräsi ulkona on valita moottoripyöräpeitteemme laajasta valikoimasta vedenpitäviä moottoripyöräpeitteitä.

Moottoripyörien suojattujen pysäköintipaikkojen suojapeitteet

Vedenpitävä peite ei ole ehdottoman välttämätön säältä suojaavalle pysäköintipaikalle, mutta sen on oltava hengittävä. Autotalliin muodostuu myös kosteutta, joka laskeutuu kondenssina kylmille pinnoille. Hengittävä moottoripyöräpeite päästää kosteuden pois pressun alta ja estää sen kertymisen.

Valmistelu varastointia varten moottoripyörän pressun alla

Ennen kuin "säilytät" moottoripyörääsi moottoripyöräpeitteen alla pidemmän aikaa, täytä moottoripyörä polttoaineella. Näin estät polttoainesäiliön korroosion. Moottoripyörä kannattaa puhdistaa perusteellisesti etukäteen ja antaa sen kuivua kokonaan. Varmista, että se on jäähtynyt riittävästi, ennen kuin vedät suojapeitteen moottoripyörän päälle. Erityisesti pakoputki voi kuumentua voimakkaasti ja vahingoittaa pressua.

Sovitustarkkuuden merkitys

Jos moottoripyörä on pysäköity ulos, se on alttiina tuulelle. On virhe valita liian suuri moottoripyörän suojus. Tuuli vetää suojusta, jolloin se hankaa jatkuvasti maalipintaa. Vaikka useimmissa Motointegratorilta saatavilla olevissa moottoripyörän suojapeitteissä on suojaava sisäpuolinen fleece, liiallista tarpeetonta liikettä tai jopa räpyttelyä tuulessa on vältettävä.

Karkeana ohjeena voidaan sanoa, että kokoa "S" kannattaa käyttää enintään 250 cm3 :n moottoripyörille ja kokoa "M" enintään 500 cm3 :n moottoripyörille. Suurempiin moottoripyöriin voit valita myös koot "L", "XL" ja "XXL". Varmista, että moottoripyörän suojapeite on kiinnitetty tiukasti, erityisesti ohjaustangon päistä, sillä tämä luo suuren pinta-alan, johon tuuli pääsee hyökkäämään.

Motointegratorin asiantunteva asiakaspalvelu

Motointegratorin verkkokaupasta voit helposti tilata haluamasi moottoripyöräpeitteen ja saada sen hyvin lyhyessä toimitusajassa (2-4 arkipäivää). Jos sinulla on kysyttävää oikeasta koosta tai laadukkaiden tuotteiden ominaisuuksista, asiakaspalvelumme vastaa niihin mahdollisimman nopeasti.