Raitisilmasuodattimet

Hydrauliikkasuodattimet – MAATALOUS

(löytyi 1241 tulosta)

Kippitrukit, säädettävät takanostimet, integroitu nosturi - tehokkaat hydraulijärjestelmät löytyvät lukuisista kuorma-autoista ja hyötyajoneuvoista. Jotta nämä järjestelmät toimisivat moitteettomasti, laadukkaat hydrauliset suodattimet ovat välttämättömiä.

Sijoituskriteerit
Suodatin, työhydrauliikka MANN-FILTER WH 945/1
Valmistaja:   MANN-FILTER
Valmistajan numero:   WH 945/1
33,84 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suodatin, työhydrauliikka FLEETGUARD HF35467
Valmistaja:   FLEETGUARD
Valmistajan numero:   HF35467
20,43 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suodatin, työhydrauliikka HENGST EY1079H
Valmistaja:   HENGST FILTER
Valmistajan numero:   EY1079H
25,04 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin HENGST FILTER HY815W
Valmistaja:   HENGST FILTER
Valmistajan numero:   HY815W
87,72 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin DONALDSON P171583
Valmistaja:   DONALDSON OFF
Valmistajan numero:   P171583
116,17 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin DONALDSON P171665
Valmistaja:   DONALDSON OFF
Valmistajan numero:   P171665
44,00 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Suodatin, työhydrauliikka DONALDSON P173739
Valmistaja:   DONALDSON OFF
Valmistajan numero:   P173739
108,64 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin FLEETGUARD HF6863
Valmistaja:   FLEETGUARD
Valmistajan numero:   HF6863
47,91 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin FLEETGUARD HF7973
Valmistaja:   FLEETGUARD
Valmistajan numero:   HF7973
68,17 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin FLEETGUARD LF522
Valmistaja:   FLEETGUARD
Valmistajan numero:   LF522
25,62 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin FLEETGUARD HF6539
Valmistaja:   FLEETGUARD
Valmistajan numero:   HF6539
43,53 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin FLEETGUARD HF6273
Valmistaja:   FLEETGUARD
Valmistajan numero:   HF6273
47,87 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin DONALDSON P171538
Valmistaja:   DONALDSON OFF
Valmistajan numero:   P171538
37,68 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin DONALDSON P171547
Valmistaja:   DONALDSON OFF
Valmistajan numero:   P171547
44,57 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Hydrauliikkasuodatin DONALDSON P171551
Valmistaja:   DONALDSON OFF
Valmistajan numero:   P171551
24,39 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Löydä laadukkaat hydraulisuodattimet huippumerkeiltä, kuten BOSS, DONALDSON, FILTRON, HENGST ja WIX, Motointegratorin palkitusta verkkokaupasta. Tilaa kuorma-autoosi sopiva varaosa jo tänään, ja osa on ovellasi 2-4 arkipäivän kuluessa.

Hydraulinen suodatin - toiminto

Jos hydrauliyksikkö vikaantuu, noin 70-80 prosentissa tapauksista syynä on saastunut hydrauliöljy. Hydraulisuodattimet varmistavat, että öljyssä on mahdollisimman vähän likapartikkeleita ja vieraita aineita. Nämä vieraat kappaleet tulevat järjestelmään ulkopuolelta tai syntyvät laitteen sisällä esimerkiksi hankautumalla. Hiekkaa, metallia, liuottimia, nokea, ilmaa ja vettä esiintyy usein. Hiekka voi aiheuttaa kitkaa yksikön eri osissa, mutta vedellä ei ole tiivistäviä tai voitelevia ominaisuuksia, mikä voi aiheuttaa toimintahäiriöitä.

Jos hydrauliöljy saastuu voimakkaasti esimerkiksi viallisen tiivisteen vuoksi, sillä voi olla tuhoisia seurauksia hydraulijärjestelmälle. Yksikkö voi menettää osan suorituskyvystään ja voitelukyvystään öljyssä olevien vieraiden hiukkasten vuoksi. Myös lämmönsiirtokyky voi heikentyä.

Hydraulisten suodattimien rakentaminen

Hydrauliset suodattimet koostuvat tukevasta kotelosta, joka on yleensä valmistettu alumiinista, valuraudasta tai teräksestä. Niiden sisustus on kuitenkin ratkaiseva: väliaineina käytetään lasikuitumateriaaleja, selluloosaa, ruostumattomasta teräksestä valmistettua metalliverkkoa sekä vettä imeviä materiaaleja. Järjestelmän käyttötarkoituksesta riippuen käytetään myös synteettisiä väliaineita. Laadukkailla hydraulisilla suodattimilla saavutetaan jopa 99,9 prosentin erotusaste. Usein suodatinmateriaali voidaan poistaa ja uusia manuaalisesti.

Erilaiset suodatustyypit

Hydrauliset suodattimet erotetaan toisistaan kahdella eri tavalla:

  • Pintasuodattimessa tai nimellisessä suodattimessa likapartikkelit tarttuvat suoraan öljyn pintaan. Tyypillisiä pintasuodattimia ovat kalvosuodattimet ja suodattimet, joissa on lankaverkko, metallireunat tai punottu verkko.
  • Syvyyssuodattimissa taas on monikerroksinen suodatinrakenne, jonka läpi öljyn on virrattava. Selluloosa, lasikuitufleece tai muut synteettiset väliaineet keräävät syvyyssuodattimessa nokea, hiekkaa ja metallihiukkasia.

Lisäksi tehdään klassinen ero seuraavien välillä:

  • Imusuodattimet
  • Painesuodattimet/linjasuodattimet
  • Paluusuodattimet
  • Säiliön tuuletussuodattimet
  • Off-line-suodattimet

Erityisesti matalapainesuodattimia käytetään usein hydrauliikkayksiköissä. Hydraulijärjestelmissä on kuitenkin myös korkeapaine- ja keskipaine-suodattimia. Paluulinjan suodattimet sijaitsevat järjestelmän paluulinjassa. Ne puhdistavat hydraulinesteen ennen kuin se virtaa takaisin säiliöön. Off-line-suodattimet puolestaan suodattavat järjestelmässä olevan hydraulinesteen erillisessä piirissä. Näin päävirtaus vapautuu.

Puhtausluokka ISO 4406

Yleissääntönä on, että hydraulisen suodattimen on suodatettava niin hienojakoisesti kuin on tarpeen, mutta ei niin paljon kuin mahdollista. Hienojakoisuus määräytyy öljyn puhtausluokan mukaan, erityisesti ISO-puhtausluokan 4406 mukaan.

Koodi koostuu kolmesta numerosta, jotka kuvaavat hydraulinesteen puhtausastetta. Kaksi ensimmäistä numeroa ilmoittaa mittauksen arvon neljän mikrometrin ja sitä suurempien hiukkasten osalta, toiset numerot kuuden mikrometrin ja sitä suurempien hiukkasten osalta ja kolmas numero 14 mikrometrin ja sitä suurempien hiukkasten arvon. Mitä suurempi arvo on, sitä alhaisempi on öljyn puhtausaste. Esimerkiksi koodi 15/13/10 koskee servoventtiileitä, joissa on tiukat toleranssit, ja vähemmän tiukka koodi 26/24/20 koskee matalapainejärjestelmiä.

Vaihda hydrauliöljyn suodatin ja hydrauliöljy

Uusi hydrauliöljy ei ole tehtaalla puhdasta eikä täytä määritettyjä ISO-luokkia. Vaihdon aikana hydrauliikkasäiliöön voi päästä myös kosteutta ja vettä. Tästä syystä uusi öljy on aina suodatettava ennen täyttöä.

Hydraulinesteen ja hydraulisuodattimen vaihtoväli on valmistajan määräämä. Pääsääntöisesti löydät tätä koskevat tiedot ajoneuvosi käyttöoppaasta, joka on annettu käyttötunteina. Voit päätellä, onko öljysi jo vanhentunut, muun muassa nesteen väristä. Lämpimät tai ylikuumentuneet pumput, letkut ja venttiilit ovat myös merkki liian vähäisestä tai saastuneesta öljystä järjestelmässä. Tarkista öljytaso ja öljynsuodatin säännöllisesti vahinkojen välttämiseksi.

Jos tarvitset uuden hydraulisen suodattimen, varmista, että tilaat suodattimen oikean mallin, halkaisijan ja korkeuden sekä suodattimen indeksinumeron.

Laaja valikoima suodatusvaihtoehtojamme helpottaa hakuasi. Lajittele saatavuuden, valmistajan, erikoistarjousten ja hinnan mukaan. Jos sinulla on kysyttävää eri suodatinmalleista, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. He neuvovat sinua kattavasti ja etsivät yhdessä kanssasi oikean varaosan.

Osta hydraulisia suodattimia verkossa Motointegratorilta

Motointegratorin verkkokauppa tarjoaa yli 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta kuorma-autoosi. Kaikki meiltä tilattavat osat ovat korkealaatuisia, laadukkaita ja luotettavia. Hydrauliikkasuodattimien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös vaihteistohydrauliikan öljynsuodattimet, matkustamon suodattimet, polttoainesuodattimet, jäähdytysjärjestelmän suodattimet, jäähdytysnesteen suodattimet, ilmansuodattimet ja öljynsuodattimet hyötyajoneuvoihisi. Asiakkaamme arvostavat edullisia hintoja, nopeaa toimitusta ja suurta valikoimaa tuotemerkkejä. Tämä näkyy myös erittäin hyvissä asiakasarvosteluissa. Jos vastoin odotuksia tilaat sopimattoman hydraulisen suodattimen, tarjoamme ilmaisen palautuksen.