Raitisilmasuodattimet

Tuulilasinpyyhkimen varret

(löytyi 1003 tulosta)

Tuulilasinpyyhkimet ovat usein jatkuvassa käytössä ajon aikana. Erilaiset sääolosuhteet, mutta myös mekaaniset rasitukset sekä pakkasneste ja tuulilasin puhdistusaine vaativat veronsa kumille. Ajan myötä pyyhkimen huulen kumi kovettuu. Tämän seurauksena pyyhkimisteho heikkenee. Raidat, epätasainen pyyhkiminen ja kovaääniset äänet käytön aikana osoittavat: Vaihto on tarpeen.

Motointegratorista saat uudet pyyhkijänvarret nopeasti ja edullisesti - huippulaatuisina tunnetuilta merkkivalmistajilta.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Tuulilasinpyyhkimen varret.

Kaikki valmistajat

Tuulilasinpyyhkimien rakenne ja toiminta

Etu- ja takalasin pyyhkijänvarsien on kestettävä paljon rasitusta. Ne takaavat selkeän näkyvyyden tuulessa ja säässä. Tärkein tehtävä on pyyhkijänvarren ulosvedin tai kumihuuli.

U-varren pyyhkimet ja litteät pyyhkimet

Tuulilasinpyyhkimissä on kaksi järjestelmää:

  • klassiset keulatyyppiset tuulilasinpyyhkimet
  • moderni litteä palkki pyyhkimet

Keulapyyhkimellä pyyhkimen sulka on asennettu metallikannattimeen. Litteäpalkkisessa pyyhkimessä ei ole tankoa. Sen muotoilu on litteämpi ja ergonomisempi. Takapyyhkijän varsi tai kaksi etupyyhkijän varsi on helppo vaihtaa tasopyyhkimiin.

Miksi litteät pyyhkimet ovat kannattavia

Perinteiset kaarevat pyyhkimet kannattaa vaihtaa litteäpalkkisiin pyyhkimiin:

  • Tasapalkkipyyhkimet kuluvat tasaisesti. Tämän ansiosta niiden käyttöikä on noin 30 prosenttia pidempi kuin kaarevien pyyhkimien.
  • Ne toimivat luotettavasti myös suurilla nopeuksilla. Tämä johtuu niiden litteästä rakenteesta.
  • Niiden puhdistusteho on parempi.
  • Mekaaninen muodonmuutos on harvinaista, koska tasopalkkipyyhkimet eivät tarvitse kiinnikettä.

Tuulilasinpyyhkimien asianmukainen ylläpito: 5 vinkkiä

Tuulilasinpyyhkimien käyttöikä on rajallinen. Voit kuitenkin tehdä muutamia asioita varmistaaksesi, että pyyhkijänvarret kestävät mahdollisimman pitkään:

  • Puhdista etu- ja takalasinpyyhkijänvarret säännöllisesti. Tarvitset vain kostean, pehmeän liinan ja ripauksen pesuainetta.
  • Älä käytä kovia sieniä tai kovia puhdistusaineita, kuten metyylialkoholia. Ne hyökkäävät tuulilasinpyyhkimen kumihuuliin. Tämä johtaa ennenaikaiseen kulumiseen.
  • Puhdista etu- ja takatuulilasi tarvittaessa lasinpuhdistusaineella.
  • Suojaa etupyyhkijän varret ja takapyyhkijän varsi kalvolla, kun viet autosi autopesulaan. Jos käytät autonpesuohjelmaa, muista poistaa mahdolliset vahajäämät etu- ja takalasin tuulilasista ja pyyhkimistä sen jälkeen erityisellä puhdistusliinalla. Saat sopivan liinan autopesulan henkilökunnalta. Se varmistaa, että kaikki tuulilasinpyyhkimet toimivat ilman raitoja.
  • Levitä hieman silikonisuihketta kumihuulille kolmen kuukauden välein. Näin ne pysyvät joustavina, joten pyyhkimiä tarvitsee vaihtaa harvemmin.

Miksi sinun pitäisi vaihtaa vialliset pyyhkijänvarret

Selkeä näkyvyys on ratkaisevan tärkeää ajon aikana. Jos tuulilasinpyyhkimet ovat liian vanhat tai vialliset, huomaat seuraavat merkit:

  • Kumit vinkuvat, kun ne koskettavat tuulilasia.
  • Raidat heikentävät näkyvyyttä.
  • Pyyhkijän varsi ei enää lepää kunnolla tuulilasissa.

Kaikissa näissä tapauksissa on korkea aika tehdä muutos.

Jos pyyhkimet eivät enää pysty puhdistamaan tuulilasia kunnolla, onnettomuusriski kasvaa. Lisäksi vialliset pyyhkijänvarret voivat vahingoittaa tuulilasia. Etu- ja takalasinpyyhkijöiden vialliset tuulilasinpyyhkimet havaitaan viimeistään yleistarkastuksessa. Säännöllistä vaihtoa ei siis voi välttää.

Kuinka vaihtaa pyyhkijänvarret itse

Tuulilasinpyyhkimet on helppo vaihtaa ilman teknisiä ennakkotietoja. Et tarvitse mitään työkaluja.

  • Aseta tuulilasinpyyhkimet huolto- tai kunnossapito-asentoon. Tuulilasinpyyhkimien on oltava pystyasennossa. Tämä helpottaa vaihtamista.
  • Irrota vanha tuulilasinpyyhin. Aseta se pyyhkimen varren viereen. Tämä helpottaa uusien pyyhkijänsulkien asentamista. Joissakin pyyhkimissä on pistokemekanismi, toisissa taas kiinnitysmekanismi.
  • Varmista, että uusi pyyhkijänsulka napsahtaa kuuluvasti paikalleen. Jos sitä ei ole asennettu oikein, se irtoaa ajon aikana ja lentää pois.
  • Kun vaihdat tuulilasinpyyhkijänsulat, ota huomioon myös takalasinpyyhkijän varsi. Tarkista, toimiiko se edelleen kunnolla. Jos ei, vaihda se samalla.

Tilaa pyyhkijänvarret verkossa: Etusi Motointegratorilla

Tarvitsetko uuden pyyhkijänvarren Seat Ibizaan, BMW E39:ään tai Dacia Sanderoon? Tarvitsetko Ford Focusisi tuulilasiin uudet pyyhkijänvarret? Riippumatta siitä, mihin ajoneuvoon etsit korvaavia tuulilasinpyyhkimiä, Motointegratorin verkkokaupasta saat edulliset ja laadukkaat tuulilasinpyyhkimet.

Löydät noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta kaikkiin automerkkeihin. Tarjoamme tunnettujen merkkivalmistajien, kuten AKUSANin, AUGERin, BOSCHin tai VAICOn, autojen varaosia huippulaatuisina ja edullisesti.

Tutustu asiakasarvosteluihimme. Olemme palkittu verkkokauppa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on erityisen lähellä sydäntämme. Tiedämme, että haluat, että uudet osat asennetaan mahdollisimman pian. Toimitamme tilauksesi vain 2-4 arkipäivän kuluessa. Onko sinulla kysyttävää pyyhkijänvarresta tai muista varaosista? Jos haluat neuvoja, ystävällinen ja asiantunteva tiimimme auttaa sinua. Tilaa uudet pyyhkijänvarret nyt suoraan Motointegratorin verkkokaupasta.

Parhaat tuotteet kategoriasta Tuulilasinpyyhkimen varret

Sijoituskriteerit