Raitisilmasuodattimet

Ruiskutusjärjestelmät

(löytyi 4782 tulosta)

Miten moottorin polttoaineen ruiskutusjärjestelmä toimii?

Ruiskutusjärjestelmä vastaa moottorissa polttoaineen - olipa kyseessä bensiini tai diesel - sekoittamisesta ilmaan putken kautta venttiilin ja sumutussuuttimen avulla ja näin syntyneen ilma-polttoaineseoksen syöttämisestä palamisprosessiin. Tämä tekee ruiskutusjärjestelmästä vaihtoehdon kaasuttimelle. Jälkimmäinen toimii alipaineella, joka syntyy imuilman virtausnopeudesta, kun taas ruiskutusjärjestelmässä polttoaine on joko jo valmiiksi käytettävissä ylipaineisena tai se saatetaan ylipaineiseksi pumpun avulla.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Ruiskutusjärjestelmät.

Kaikki valmistajat

Ruiskutusjärjestelmät - Osta varaosia verkossa Motointegratorilta

Etsitpä sitten tyhjäkäynnin säätöventtiiliä ilmansyöttöä varten tai pakokaasunpaineanturia - Motointegratorin verkkokaupasta saat ruiskutusjärjestelmän eri autonosat edulliseen huippuhintaan. Motointegrator on kumppanisi, kun on kyse seuraavista asioista Varaosat, Renkaat ja vanteet, Autotarvikkeet sekä Viritys on huolissaan.

Tilaa tarvitsemasi auton varaosat jo tänään ja vakuuta itsesi laadukkaista ja kestävistä tuotteistamme, ensiluokkaisesta palvelustamme ja ennen kaikkea nopeasta ja ammattitaitoisesta toimituksestamme.

Osta ruiskutussuuttimia, suutinrunkoja, ruiskutuspumppuja, tyhjäkäynnin säätöventtiilejä ja kolahdusantureita ruiskutusjärjestelmää varten

Jos etsit varaosia autosi ruiskutusjärjestelmään, löydät etsimäsi takuulla Motointegratorista. Tarjoamme laajan valikoiman polttoainesuuttimia, polttoaineen ruiskutuspumppuja, venttiileitä ja muita polttoaineen ruiskutusjärjestelmään tarvittavia tuotteita. Tuotteemme ovat huippulaatua, ja ne tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 4MAX, Akusan tai Bosch. Voimme tarjota näitä korkealaatuisia varaosia edulliseen huippuhintaan.

Motointegratorilta tilaava ei kuitenkaan hyödy vain hinnasta. Erotumme myös ensiluokkaisesta palvelustamme sekä nopeasta ja mutkattomasta toimituksestamme. Tilaamasi varaosa pakataan ammattitaitoisesti ja toimitetaan kotiisi mukavasti ja mutkattomasti. Hauskaa selailua laajassa verkkokaupassamme!

Parhaat tuotteet kategoriasta Ruiskutusjärjestelmät

Sijoituskriteerit