Matkailuautosesonki 2024

Etsi vanteita autoosi

Autonvalmistaja on tarjonnut erilaisia rengas- ja pyöräkokoja, Muista tarkistaa, mikä sopii ajoneuvoosi.

Etsi autoosi sopivia alumiinivanteita koon tai valmistajan mukaanauton valinta pois päältä

Etsi vanteita koon mukaan Valitettavasti emme ole automaattisesti sovittaneet vanteita valittuun ajoneuvoon. Teemme parhaamme, että vanteiden koot määritetään oikein kaikille ajoneuvoille. Valitse vanteiden koko

Ei löytynyt tuloksia hakusanalle

Varaosat BREMBO

Valitettavasti kyselyyn ei löytynyt tuloksia.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua tuotteen löytämisessä?

Zadzwoń: 0800 413 714

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-17

Käytä chattia: Aloita chat

Mitkä ovat alumiinivanteiden edut?

Alumiinivanteet ovat monien auton omistajien suosiossa niiden jalon ulkonäön vuoksi. Erityisesti tuning-fanit nauttivat alumiinivanteista. Ne on valmistettu rautaa ja kuparia sisältävästä alumiiniseoksesta. Siksi ne erottuvat korkealla vakaudellaan ja alhaisella painollaan. Teräsvanteisiin verrattuna ne painavat keskimäärin viisi kiloa vähemmän. Tämän keveyden ansiosta alumiinivanteet auttavat vähentämään polttoaineen kulutusta, saastepäästöjä ja vierintävastusta.

Tämän lisäksi nämä autonosat tekevät vaikutuksen monipuolisella ulkonäöllään. Klassisten, lähinnä teräsvanteista tuttujen mallien lisäksi saat alumiinivanteita eri väreissä ja muodoissa. Näitä ovat mm:

  • 5-puolaiset vanteet
  • 6-puolaiset vanteet/li>
  • 7-puolaiset vanteet
  • Monipuolaiset vanteet

Eri puolilla on useita eri muotoja. Kaksois- ja ristipyörät ovat yleisiä. Vaihtoehtoisesti voit valita vanteet, joissa on Y- tai V-puolat. Mallien kiilto vaihtelee erilaisten maalipintojen ansiosta. Muotoiluvalikoiman avulla voit sovittaa seosvanteet yksilöllisesti ajoneuvoosi.

Jos korkea mukavuustaso on sinulle tärkeää, alumiinivanteet tuovat lisää etuja. Muihin materiaaleihin, kuten kromiin, verrattuna ne on helppo puhdistaa. Jos ajat epätasaisessa maastossa, lika kerääntyy vanteisiin. Vanteiden puhdistaminen on mutkatonta. Saippualla ja vedellä saat alumiinivanteet taas kiiltämään.

Alumiinivanteita käytetään ensisijaisesti kesärenkaiden kanssa. Vaihtoehtoisesti löytyy myös erityisiä talvivanteita. Jauhemaalaus tekee niistä kestävät ja kestävät. Kesävanteisiin verrattuna ne ovat vähemmän herkkiä tiesuolalle tai erilaisille ympäristövaikutuksille.

Vaikka alumiinivanteet pärjäävätkin pitkällä käyttöiällä, ne eivät ole yhtä kestävät kuin teräsvanteet. Kova tai varomaton ajo voi helposti vahingoittaa niitä.

Alumiinivanteiden vaihtaminen itse - onko se mahdollista?

Jos ajat liian lähellä reunakiveystä, alumiinivanteisiin syntyy rumia naarmuja. Sama tapahtuu, kun ajat syvien kuoppien läpi tai tiesuolan päälle. Muita mahdollisia vikoja auton osissa ovat naarmut ja halkeamat. Turvallisuussyistä on suositeltavaa vaihtaa alumiinivanteet suoraan sen sijaan, että ne korjattaisiin. Laadukkaat varaosat löydät verkkokaupastamme. Jos ostat ajoneuvoosi uudet alumiinivanteet, parannat sen ulkonäköä. Samalla lisäät turvallisuutta tieliikenteessä.

Jos mahdollista, renkaat on asennettava vanteelle korjaamossa tai ammattilaisen toimesta. Jos rengas on jo uudella alumiinivanteella, voit vaihtaa pyörän itse. Jos et ole varma, on suositeltavaa pyytää ammattilaisen apua. Näin vältät uusien alumiinivanteiden vahingoittumisen.

Mitkä alumiinivanteet sopivat ajoneuvoosi?

Se, minkä alumiinivanteen valitset autoosi, riippuu henkilökohtaisista vaatimuksistasi. Ulkonäön lisäksi myös muilla tekijöillä on merkitystä. Tarkista valintaa tehdessäsi, sopivatko halutut alumiinivanteet ajoneuvoosi. Meillä saat mahdollisuuden etsiä suoraan vastaavia automerkkejä. Konfiguraattorimme auttaa sinua löytämään oikeat vanteet. Syötä tätä varten "Ajoneuvon merkki", "Ajoneuvon malli" tai "Ajoneuvon versio"

hakukoneeseemme. Lisäksi ajoneuvon valinta toimii rekisterinumeron avulla.

Vaihtoehtoisesti voit valita itsellesi sopivat alumiinivanteet muiden ostokriteerien perusteella. Näitä ovat esimerkiksi pyörän mitat. Sinun tulisi myös huomioida:

  • paikoilleen kiinnittämiseen tarvittavien ruuvien määrä.
  • reiän halkaisija
  • pulttiympyrän koko

Vertaa vastaavia tietoja autosi teknisiin tietoihin. Jos päätät käyttää malleja, joita ei ole optisista syistä hyväksytty ajoneuvoosi, tarvitset yleistä käyttölupaa. Myös EY-tyyppihyväksyntä voi olla tarpeen.

Soveltuvatko alumiinivanteet kaikkiin ajoneuvotyyppeihin?

Alumiinivanteita käytetään pääasiassa henkilöautoissa. Monet kuljettajat valitsevat nämä autonosat visuaalisista syistä. Alhaisen painonsa ja siitä johtuvan polttoainesäästön vuoksi ne sopivat urheiluautoihin. Vanteen tyyppi ei vaikuta ajoneuvon käsiteltävyyteen. Sama koskee autosi turvallisuutta ja ajomukavuutta. Kiinnitä huomiota myös ajoneuvotyyppiäsi koskeviin tuumamääräyksiin. Alumiinivanteet, joiden mitat ovat 17 tuumaa (n. 43 cm) tai 18 tuumaa (n. 46 cm), ovat yleisiä. Suurikokoisilla alumiinivanteilla, esimerkiksi 19-tuumaisilla (n. 48 cm), jarrujen lisäjäähdytys on mahdollinen etu.

Suositut alumiinivanteiden valmistajat

Valikoimassamme on yli viisi miljoonaa varaosaa, mukaan lukien lukuisia korkealaatuisia alumiinivanteita. Suosittuja autonosien valmistajia ovat MAGMA, RIAL, febi bilstein ja ANZIO.

Osta alumiinivanteet verkossa Motointegratorilta

Tarvitsetko ajoneuvoosi uuden alumiinivanteen tai kokonaisen sarjan? Motointegrator voi auttaa sinua löytämään oikean varaosan. Käytä sivustomme mutkatonta hakutoimintoa valikoimamme rajaamiseen. Vaihtoehtoisesti voit syöttää osanumeron suoraan. Tarjoamme alumiinivanteita lukuisiin automerkkeihin ja -malleihin. Jos löydät henkilökohtaisen suosikkisi, toimitamme tilatut tavarat nopeasti. Odotat vain kahdesta neljään työpäivää.