MOTUL 8100 X-Cess 5W40

Suojapaidat – MOOTTORIPYÖRÄT

(löytyi 5 tulosta)

Hyvä suojavaatetus on välttämätön. Alkaen hyvin istuvasta moottoripyöräkypärästä, moottoripyörähousuista ja -takista suojiin.

Varaosat SACHS
Sijoituskriteerit
Paita suojaimilla ADRENALINE DEFENDER PPE Koko L
Valmistaja:   ADRENALINE
Valmistajan numero:   A115/20/10/L
80,78 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Paita suojaimilla ADRENALINE DEFENDER PPE Koko S
Valmistaja:   ADRENALINE
Valmistajan numero:   A115/20/10/S
80,78 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Paita suojaimilla ADRENALINE DEFENDER PPE Koko M
Valmistaja:   ADRENALINE
Valmistajan numero:   A115/20/10/M
80,78 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Paita suojaimilla FLY RACING REVEL RACE CE ADULT Koko OS
Valmistaja:   FLY
Valmistajan numero:   FLY 36-16051
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Paita suojaimilla FLY RACING REVEL RACE CE ADULT Koko OS
Valmistaja:   FLY
Valmistajan numero:   FLY 36-16050
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla

Suojatakit, joita usein kutsutaan suojapaidoiksi tai suojapaidoiksi, tarjoavat luotettavan suojan putoamisen ja muiden onnettomuuksien varalta. Löydä suojapaidat sekä muut moottoripyörävaatteet edullisesti Motointegratorin palkitussa verkkokaupassa.

Mitä ovat suojatakit?

Pyöräilemällä vauhdilla mutkan läpi, hyppäämällä korkealle puunrungon yli crosspyörälläsi tai ajelemalla sunnuntai-iltapäivänä leppoisasti custom-pyörälläsi - on monia tapoja, joilla voit toteuttaa intohimoasi moottoripyöriä ja moottoriurheilua kohtaan.

Protector-takit suojaavat optimaalisesti rintakehää, selkärankaa, lapaluita ja kyynärpäitä. Tiiviisti istuvat suojatakit minimoivat merkittävästi loukkaantumisriskin putoamisen tai muun tapaturman sattuessa.

Materiaali

Suojatakit on valmistettu ohuesta, hengittävästä mashista, jota käytetään lähellä vartaloa, ja erilaisista suojaavista elementeistä, jotka on sisällytetty mashiin. Tämä tekee takista erityisen kevyen. Samalla mallit tarjoavat korkean tason mukavuutta ja liikkumisvapautta. Suojatakit suljetaan erityisillä kiinnikkeillä, joita voidaan säätää yksilöllisesti.

Suojien suojaosat on valmistettu polyuretaanista eli PU-vaahdosta. Putoamistilanteessa ne vaimentavat iskuenergian ja jakavat sen mahdollisimman laajalle alueelle. Näin suojatakit estävät luunmurtumia, selkärangan vammoja ja muita - joskus hengenvaarallisia - vammoja.

muuten: Protector-takit eivät ole suosittuja vain moottoripyöräilijöiden keskuudessa. Myös hiihtäjät, lumilautailijat, maastohiihtäjät ja maastopyöräilijät käyttävät mielellään suojatakkeja.

Laaja valikoima

Vaihtoehtona suojatakille tai -paidalle moottoripyöräilijät voivat valita hihattomat suojaliivit. Nämä tarjoavat vielä enemmän liikkumisvapautta. Ne eivät kuitenkaan suojaa ulkoisia raajoja. Kun käytät liiviä, sinun on siksi aina käytettävä ylimääräisiä kyynärpääsuojuksia.

Lisäksi on olemassa erilaisia malleja, joista voit valita. Suojatakkien lisäksi, joissa suojaelementit on ommeltu tiukasti kiinni, on myös takkeja, joista elementit voidaan poistaa. Joistakin paidoista voit myös poistaa hihat.

Jo muutaman vuoden ajan erityisen suosittuja ovat olleet suojatakit, joissa on integroitu turvatyyny. Ne täyttyvät muutamassa sekunnissa putoamistilanteessa ja tarjoavat näin ollen korkean turvallisuuden ja suojan. Tämä on mahdollista CO2-patruunan ansiosta. Jos kuljettaja putoaa koneesta, turvatyyny laukeaa automaattisesti anturin avulla. Sinun on tarkistettava patruuna säännöllisesti ja vaihdettava se, kun se on lauennut.

Yhdistetty vai yksin?

Suojatakkia käytetään yleensä nahkatakin, villapaidan tai muun moottoripyörävaatetuksen alla. Kesällä, kun lämpötila nousee 30 asteeseen, takkia voi käyttää myös yksin. Tässä tapauksessa takin alle kannattaa laittaa T-paita. Huomaa myös, että pelkkä suojapaita ei suojaa sinua hiertymiltä putoamisen sattuessa.

Vinkki: Jos suojavaatteet on tarkoitus yhdistää nahkavaatteisiin klassisen ilmeen aikaansaamiseksi, nahkavaatteet kannattaa ostaa yhtä kokoa suurempina. Näin suoja sopii täydellisesti muun vaatetuksen alle.

Koko ja istuvuus Protector-takki

Se, haluatko mieluummin pitkähihaisen suojatakin vai lyhyen suojaliivin, on täysin sinun päätettävissäsi. Ainoa tärkeä asia on, että suojavaatteet istuvat täydellisesti.

Suojatakkeja on saatavana eri kokoja naisille, miehille ja lapsille. Takin on istuttava tiiviisti vartaloa vasten, eikä se saa missään tapauksessa liukua. Se ei saa olla liian suuri tai liian pieni, koska muuten suojaava vaikutus menetetään. Naisten suojatakit leikataan yleensä vyötärölle sopiviksi.

Jos sinulla on kysyttävää uuden suojapaitasi oikeasta koosta ja istuvuudesta, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. He neuvovat sinua mielellään. Ihannetapauksessa suojaa kannattaa kokeilla kotona. Koska paidat on leikattu erityisesti istuma-asentoa varten, suojainta kannattaa testata istuen.

Mistä tunnistan hyvän suojatakin?

Suojatakkien on oltava standardin DIN EN 1621 mukaisia, tarkemmin sanottuna: nivelsuojien on oltava standardin DIN EN 1621-1 mukaisia ja selkäsuojien standardin EN 1621-2 mukaisia. Suojatakkeihin sovelletaan siis standardia EN 1621-2. Lisäksi erotetaan toisistaan tason 1 ja tason 2 suojat.

Suojusten suojausluokat

Suojilla on kaksi keskeistä tehtävää: Toisaalta ne vaimentavat iskun ja toisaalta ne jakavat iskuenergian mahdollisimman laajalle alueelle.

Tämän suojan takaamiseksi tehdään erilaisia testejä. Suojuksen päälle pudotetaan muun muassa 5 kg:n painoinen lyönti 1 metrin korkeudelta. Lyöntipuristimen iskuvoima on noin 150-180 kN. Suojaustasosta riippuen suojus voi päästää läpi vain tietyn "jäännösvoiman", jotta se täyttää lakisääteiset vaatimukset. Suojatakissa tämä arvo on 18 kN (taso 1) tai 9 kN (taso 2).

Olet optimaalisesti suojattu tason 2 suojatakilla. Monet tuotemerkit pysyvät jopa näiden arvojen alapuolella, mikä on suuri etu turvallisuutesi kannalta.

Suojatakin käyttöikä

Suojatakki kannattaa vaihtaa uuteen malliin viimeistään viiden vuoden kuluttua. Tämän ajan kuluttua suojusten materiaali haurastuu ja voi tietyissä olosuhteissa rikkoutua. Kaatumisen jälkeen kannattaa myös investoida uuteen takkiin, jotta olet aina turvassa tiellä.

Tilaa suojatakit verkossa Motointegratorilta

Motointegrator tarjoaa yli 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta moottoripyöriin, henkilö- ja kuorma-autoihin. Verkkokaupastamme löydät suojatakkien ja -paitojen lisäksi yksittäisiä suojaimia rintakehälle, selälle tai häntäluulle. Valikoimaamme kuuluvat myös selkäsuojat, polvi- ja kyynärpääsuojat, munuaisvyöt ja liivinsuojukset sekä käytännölliset lämpövaatteet moottoripyöräilijöille. Kaikille tuotteille on ominaista korkein laatu ja kestävyys. Luota huippumerkkien, kuten ADRENALINE, ALPINESTARS, BIKE IT, OXFORD tai SPYKE, suojaaviin tuotteisiin.

Tilaa suojatakki jo tänään Motointegratorilta ja hyödy salamannopeasta toimituksestamme. Jos suojatakki ei vastoin odotuksia sovi, voit käyttää maksutonta palautuspalveluamme. Jos sinulla on kysyttävää etukäteen, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.