Raitisilmasuodattimet

Jarrupalat – KUORMA-AUTOT

(löytyi 371 tulosta)

Yhä useampia tavaroita kuljetetaan tällä tavoin. Kuorma-autossa turvallisuuden pitäisi olla etusijalla. Erityisesti jarrujärjestelmällä on tässä tapauksessa tärkeä rooli. Se on tärkeää nopeuden vähentämiseksi. Etenkin kuorma-autoissa, jotka voivat kuljettaa paljon lastia, jarru on entistäkin tärkeämpi. Tärkeä komponentti tässä yhteydessä on jarrupala. Voit hankkia tämän Motointegratorista edulliseen hintaan.

Varaosat BREMBO
Sijoituskriteerit
Jarrupalasarja, levyjarru DANBLOCK DB 2917782
Valmistaja:   DANBLOCK
Valmistajan numero:   DB 2917782
110,59 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru SBP 07-P29124
Valmistaja:   SBP
Valmistajan numero:   07-P29124
78,22 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru DANBLOCK DB 2910882
Valmistaja:   DANBLOCK
Valmistajan numero:   DB 2910882
80,00 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru DANBLOCK DB 2916582
Valmistaja:   DANBLOCK
Valmistajan numero:   DB 2916582
86,38 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru DANBLOCK DB 2921182
Valmistaja:   DANBLOCK
Valmistajan numero:   DB 2921182
86,53 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru TEXTAR 2927802
Valmistaja:   TEXTAR
Valmistajan numero:   2927802
117,89 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru PROEQUIP TRW GDB5091
Valmistaja:   TRW
Valmistajan numero:   GDB5091
88,78 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru ROULUNDS RL934081PRO
Valmistaja:   ROULUNDS
Valmistajan numero:   RL934081PRO
76,92 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru DANBLOCK DB 2915182
Valmistaja:   DANBLOCK
Valmistajan numero:   DB 2915182
123,01 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru PROEQUIP TRW GDB5065
Valmistaja:   TRW
Valmistajan numero:   GDB5065
85,56 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru SBP 07-P29125
Valmistaja:   SBP
Valmistajan numero:   07-P29125
84,62 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru PROEQUIP TRW GDB5089
Valmistaja:   TRW
Valmistajan numero:   GDB5089
104,12 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru PROEQUIP TRW GDB5100
Valmistaja:   TRW
Valmistajan numero:   GDB5100
116,66 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru PROEQUIP TRW GDB5102
Valmistaja:   TRW
Valmistajan numero:   GDB5102
104,54 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Jarrupalasarja, levyjarru ROULUNDS RL634181PRO
Valmistaja:   ROULUNDS
Valmistajan numero:   RL634181PRO
46,04 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Jarrupalat kuorma-auton jarrujärjestelmän osana

Jarrupala on yksikkö, johon jarrupäällyste on kiinnitetty. Tässä yhteydessä jarrupala ja jarrukenkä muodostavat kokonaisuuden, ja niistä käytetään nimitystä jarru. Ensisijaisesti jarrupala yhdistää jarrupäällysteen suoraan kuorma-autoon. Jarrupalat ovat tällöin suorassa kosketuksessa pyörivään pyörään ja voivat tarvittaessa jarruttaa sitä. Jarrupalalla on tässä yhteydessä tärkeä tehtävä. Sen on oltava erittäin vakaa ja luja, jotta se kestää vastaavasti suuren energian eikä irtoa. Siksi se asennetaan suoraan kuorma-autoon. Vain jarrupalojen kanssa jarrupalat muodostavat täydellisen kokonaisuuden, jonka avulla kuorma-auto voidaan pysäyttää turvallisesti. Valmistajat pyrkivät jatkuvasti parantamaan jarrupaloja, jotta tiellä olisi yhä enemmän turvallisuutta.

Kuorma-auton jarrukengän toiminnot

Kuten jo mainittiin, jarrupala on yksinkertaistettuna kuorma-auton jarrupäällysteiden pidike. Jarrupalat on asennettu jarrupaloihin, jotka ovat tarvittaessa suorassa kosketuksessa pyöriviin pyöriin ja jarruttavat niitä. Jarrupala on siis tärkeä osa mitä tahansa kuorma-autoa. Se varmistaa, että kuorma-autoa voidaan jarruttaa asianmukaisesti. Ei ole väliä, puhutaanko Knorrin kuorma-autojen jarrupaloista vai MANin jarrupaloista. Nykyään jokainen valmistaja asentaa vastaavasti korkealaatuisia ja kehittyneitä malleja. Valmistajien kehittäjät yrittävät jatkuvasti optimoida jarrupaloja. Tämä parantaa paitsi jarrutustehoa myös kuorma-auton turvallisuutta. Erityisesti raskaita kuormia kuljettaville ajoneuvoille tällainen järjestelmä on erittäin tärkeä ja tärkeä osa ajoneuvon turvallisuutta.

Missä jarrupala sijaitsee kuorma-autossa?

Kuorma-auton jarrupalikat on kytketty suoraan ajoneuvoon. Jarrupala sijaitsee pyörien lähellä niin sanotussa pyöräkotelossa. Nykyään useimmissa kuorma-autoissa on jarrut kaikissa neljässä pyörässä. Siksi jarrupalikat ovat myös kaikissa pyörissä. Jarrupalat on niiden sijainnin vuoksi mahdollista tarkistaa aika ajoin. Vastaavan vahingon sattuessa voit reagoida suoraan.

Kuorma-autojen jarrupalojen viat

Kuorma-auton käytöstä ja kuormituksesta riippuen saattaa hyvinkin olla, että jarrupaloihin tulee ajan mittaan vaurioita. Syyt tähän voivat olla hyvin erilaisia. Tässä yhteydessä on kuitenkin tärkeää, että jarrupaloja ei saa korjata tilapäisesti, vaan ne on vaihdettava suoraan, jos ne ovat viallisia tai ovat vaarassa tulla viallisiksi. Jos jarrupala rikkoutuu, se voi pahimmassa tapauksessa johtaa jarrun menetykseen. Sen seurauksena voi tapahtua erittäin pahoja onnettomuuksia. Siksi on tärkeää tarkastaa jarrupalat aika ajoin huolellisesti. Näin mahdolliset vauriot voidaan havaita ajoissa.

Jarrujen virheellinen säätö on yksi yleisimmistä syistä jarrujärjestelmän osien epätasaiselle kulumiselle. Jos jarrukengän ja jarrurummun välinen etäisyys on liian pieni, on myös mahdollista, että syntyy erityinen spontaani jarrutusilmiö. Tämä puolestaan lisää osien ylikuumenemisen riskiä ja heikentää niiden kitkaominaisuuksia.

Jatkuvasti ylikuormitetut ajoneuvot vaurioittavat myös komponentteja. Ylikuormitus rasittaa jarrujärjestelmän osia liikaa, erityisesti termisesti, minkä vuoksi niiden pinnoille voi muodostua halkeamia.

Tilaa kuorma-autojen jarrupalat helposti verkossa

Jos etsit kuorma-auton jarrupaloja, löydät varmasti etsimäsi Motointegratorin verkkokaupasta. Meillä on noin 5 miljoonaa erilaista autonosaa kaikilta suurimmilta autonvalmistajilta, mukaan lukien jarrupalat BERAL, BLUE PRINT, DELPHI, FERODO, HALDEX tai WABCO. Näin saat valtavan valikoiman korkealaatuisia osia. Voimme tarjota sinulle varaosia kohtuulliseen hintaan. Meillä on todisteet siitä, että olemme hyvämaineinen verkkokauppias. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka huolehtii kysymyksistäsi ja ongelmistasi. Varaosan etsiminen ja itse tilaaminen on verkkokaupassamme erittäin mutkatonta ja helppoa.

Kun olet tehnyt tilauksen, tiimimme yrittää lähettää sinulle haluamasi tuotteet suoraan. Tilauksesi on perillä 2-4 arkipäivän kuluessa.