MOTUL 8100 X-Cess 5W40

Sytytystulpat – KUORMA-AUTOT

(löytyi 1514 tulosta)

Varaosat SACHS

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Sytytystulpat.

Sytytystulppien toiminta ja rakenne

Moottoriajoneuvon moottorijärjestelmän osana sytytystulpalla on tärkeä tehtävä: sen tehtävänä on sytyttää polttoaine, joka sekoittuu ilmaan oikealla hetkellä. Sytytystulppa saa virtansa auton akusta. Dieselmoottori ei tarvitse sytytystulppia, vaan se toimii ilmalla, joka on lämmitetty siten, että hitaasti syötettävä dieselöljy syttyy itsestään eikä tarvitse sytytyskipinää. Sytytystulpan on sopeuduttava moottorin lämpöön. Liian lämpimät sytytystulpat aiheuttavat elektrodien palamisen liian nopeasti.

Sytytystulpan on sytytettävä 500-3500 kertaa minuutissa. Monimutkainen tekniikka on vastuussa tästä korkeasta suorituskyvystä. SAE-liittimestä tai 4 mm:n kierteestä, joka on liitetty sytytyskaapeliin tai sauvasytytyskelaan, johdetaan jännite keskielektrodin kautta sytytystulpan toiseen päähän. Keskielektrodia ympäröivä eriste, joka on yleensä keraaminen, estää leimahduksen ajoneuvon maasta ajoneuvon maahan ja varmistaa, että jännite kulkee keskielektrodin yli lyhintä reittiä. Metallinen kotelo varmistaa, että palamislämpö haihtuu. Maadoituselektrodi sijaitsee sytytystulpan päässä. Jos kipinä hyppää keskielektrodista maadoituselektrodiin korkeajännitteen vaikutuksesta, sähköpiiri sulkeutuu ja palamisprosessi käynnistyy.

Suuri valikoima sytytystulppia myymälässämme

Jos haluat ostaa uuden sytytystulpan, tutustu myymäläämme jo tänään. Säästät, kun saat haluamasi sytytystulpan suoraan kotiisi. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus tekevät ostoksista Motointegratorilla niin houkuttelevia. Käytännöllisen haun avulla voit tarkastella vain tuotteita, jotka vastaavat täsmällisesti tarpeitasi. Löydä esimerkiksi tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten DENSO tai NGK lyömättömiin hintoihin! Sytytystulppien lisäksi valikoimassamme on monia muita laadukkaita viritysosia autoosi, kuten Suodatin komponentteihin Jarrujärjestelmä. Motointegrator-tiimisi toivottaa sinulle paljon hauskaa selaillessasi!