-3% jarruosista

Pyöräteline - lisävarusteet

(löytyi 10 tulosta)

Matkustatko paljon perheen ja polkupyörien kanssa? Polkupyöräteline on täysin riittävä pelkkien polkupyörien kuljettamiseen. Haluat kuitenkin varmasti suojata pyöräsi vaurioilta automatkan aikana. Tässä kohtaa auton katolle tarkoitetut käytännölliset polkupyörätelineen lisävarusteet tulevat tarpeeseen.

Varaosat LEMFÖRDER
Sijoituskriteerit
Polkupyörätelineen lisävarusteet THULE 938100
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 938100
186,46 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
U-kiinnike polkupyörän pidikettä varten THULE 50552
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 50552
5,20 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Pikakiinnitysvipu THULE 50551 für 591 530 532 561 Fahrradträger
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 50551
5,20 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
VeloCompact-pyöräteline THULE 9261
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 9261
176,65 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Polkupyörätelineen lisävarusteet THULE THU 939400
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 939400
120,66 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Polkupyörätelineen lisävarusteet THULE 598101
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 598101
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Lisävarusteet THULE Fahrradträger THU 2761
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 2761
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Polkupyörätelineen asennusssarja THULE 973-19
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 973-19
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Polkupyörätelineen asennusssarja THULE 973-16
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   973160
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Polkupyörätelineen lisävarusteet THULE THU 986000
Valmistaja:   THULE
Valmistajan numero:   THU 986000
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla

Ihanteelliset lisävarusteet polkupyörän kuljetuslaitteille

Jotta voit kuljettaa maastopyöriä tai polkupyöriä turvallisesti ajoneuvollasi, sinun on mieluiten ostettava sopivia polkupyörän kuljetustelineen varaosia. Motointegratorin verkkokaupasta löydät käytännölliset pyörätelineen varaosat autoosi. Eufab-pyörätelineet sekä Thule-pyörätelineiden lisävarusteet ovat erittäin suosittuja. Motointegrator tarjoaa lisävarusteita myös muilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Ateralta ja Ueblerilta.

Tutustu verkkokaupassamme erilaisiin lisävarusteisiin, jotka täyttävät erilaisia tehtäviä. Muun muassa erilaiset laitteet helpottavat polkupyörien lataamista. Erilaisten kiinnitysmekanismien avulla voit varmistaa tukevan otteen ajon aikana. Jos sinäkin haluat kuljettaa pyörääsi turvallisesti autolla mukavuudesta tinkimättä, tutustu Motointegrator-verkkokauppaan. Valitse oikeat pyörätelineen lisävarusteet 5 miljoonan varaosan ja lisävarusteen joukosta.

Lisää liikkuvuutta laadukkailla pyörätelineen lisävarusteilla

Erityiset polkupyörätelineet soveltuvat polkupyörien, sähköpyörien tai maastopyörien joustavaan kuljettamiseen ajoneuvon katolla. Niitä on saatavilla eri ajoneuvotyyppeihin Motointegratorin verkkokaupassa. Lisävarusteiden kiinnittäminen vaatii vain vähän käsittelyä. Kannattimiin mahtuu jopa kolme polkupyörää - mallista riippuen.

Lukuisat polkupyörätelineen lisävarusteet ovat ihanteellisia kätevään kuljetukseen auton takaosassa tai katolla. Esimerkiksi Fiamma-valmistajan polkupyörän kuljetustarvikkeet tarjoavat turvallisen kuljetusvaihtoehdon. Muun muassa kolmiosainen Fiamma-polkupyörän lisävarustesarja tarjoaa parhaat mahdolliset olosuhteet polkupyörien kiinnittämiseen. Jopa polkupyörät, joissa on paksumpi runko, voidaan kiinnittää käytännöllisen pikakiinnikkeen avulla.

Pyörät on helppo työntää oikeaan asentoon ajoavustimen avulla. Polkupyörien nostaminen on nyt menneisyyttä. Jos et halua altistaa polkupyöriäsi sivutuulelle ajon aikana, voit käyttää palkitun Motointegrator-verkkokaupan monipuolisia turvavöitä tai kiristyshihnoja. Kaikki polkupyörätelineen varaosat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tarkka valmistus takaa erityisen pitkän käyttöiän. Kaikille Motointegratorin varaosille on ominaista mutkaton kokoonpano.

Polkupyörätelineen varaosat nopeisiin korjauksiin

Polkupyörätelineen säännöllisen käytön vuoksi myös yksittäiset osat kuluvat. Jotta sinun ei tarvitsisi ostaa uutta pyörätelinettä heti, Motointegrator-verkkokaupassa on valmiina koko valikoima pyörätelineen varaosia. Löydät muun muassa:

  • Koukut
  • Kiinnittimet
  • Pähkinät
  • Hihnat
  • Kiskot
  • Ruuvit

ja monia muita lisävarusteita, joilla saat pyörätelineesi takaisin toimintakuntoon ennen matkaa tai lomaa, edulliseen hintaan palkitusta verkkokaupasta. Voit jopa parantaa pyörätelineesi kuntoon Motointegratorilta tilatuilla varaosilla.

Varaosat ja lisävarusteet polkupyörän kantolaitteeseen lisäävät suojaa

Tuotevalikoimaamme kuuluu laadukkaita tuotemerkkejä ja se tarjoaa sinulle lukuisia vaihtoehtoja päivittämiseen. Selaa verkkokauppaamme mukavasti kotonasi ja löydä juuri se tuote, jota tarvitset pyörätelineesi turvallisuuden lisäämiseksi.

Voit muun muassa käyttää sähköpyörääsi runkosovitinta, jonka kiinnität sähköpyörän erityiseen runkomuotoon pyörätelineeseen. Näin pyörä seisoo tukevasti ajoneuvon katolla. Kiinnitä runkosovitin satulan ja ohjaustangon väliin. Tämä mahdollistaa pyörätelineen kiinnityksen tässä vaiheessa. Etuna on, että voit kuljettaa turvallisesti myös polkupyöriä, kuten BMX-pyöriä tai naisten polkupyöriä, polkupyöräkotelon avulla.

Löydät oikean kiskon myös polkupyörätelineen lisävarusteiden osiosta. Jos päätät ostaa jatkokiskon, voit kuljettaa lisää polkupyöriä auton katolla. Tämä on järkevää erityisesti suurille perheille. Ajoneuvon katolla kuljetettavien polkupyörien kokonaismäärä riippuu ajoneuvon vetokuormauksesta.

Lisäksi löydät pyörätelineeseesi sopivat hihnat laajan valikoimamme lisävarusteista, johon kuuluu muuten 5 miljoonaa varaosaa ja lisävarustetta. Hihnojen avulla voit kiinnittää polkupyöräsi mukavasti ja turvallisesti polkupyörän kantorattaaseen.

Lastausramppi on myös mielenkiintoinen käytännöllinen lisävaruste. Se helpottaa polkupyörätelineen lastaamista. Polkupyöriä ei tarvitse nostaa, koska ne voidaan yksinkertaisesti ajaa ylös. Tämä on erityisen hyödyllistä sähköpyörissä, koska sähkömoottori on raskas.

Vanteen suojus auttaa suojaamaan pyöriä kitkalta. Se on helppo kiinnittää kiinnityshihnalla. Polkupyörätelineeseen asennettavan kuljetusalustan avulla voit kuljettaa monia muita tavaroita pyörätelineessä. Näitä voivat olla esimerkiksi raskaat juomalaatikot.

Jos et käytä polkupyörätelinettä, seinäkiinnike on ihanteellinen lisävaruste. Asennettuja telineitä voit säilyttää helposti kiinnittämällä ne kätevästi kellariholvin seinään tai autotallin seinään seinäkiinnikkeellä.

Osta hyödyllisiä pyörätelineen lisävarusteita helposti Motointegrator-verkkokaupasta

Jos haluat myös matkustaa paljon pyörän kanssa lomalla ja ajaa määränpäähän autolla, auton katolle kiinnitettävät pyörätelineet sopivat erinomaisesti kuljetukseen. Motointegrator-verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman, josta löydät lukuisia pyörätelineen lisävarusteita. Tilaa tarvittavat osat mukavasti kotonasi kannettavalla tietokoneellasi ja hyödy asiakaspalvelustamme. Toimitamme salamannopeasti kahdesta neljään arkipäivää. Laita meidät testiin.