Matkailuautosesonki 2024

Pyöränlaakerit – KUORMA-AUTOT

(löytyi 6610 tulosta)

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Pyöränlaakerit.

Pyöränlaakerit - alustan helpotus

Useimmissa henkilöautoissa käytetään kahdenlaisia pyöränlaakereita: kartiorullalaakereita ja kuulalaakereita. Koska kartiorullalaakerit pystyvät siirtämään suuria voimia, ne asennetaan yleensä raskaampiin ajoneuvoihin. Molemmat pyöränlaakerityypit koostuvat sisärenkaasta ja ulkorenkaasta sekä useista vierintäelimistä, jotka vaimentavat aksiaalisia (pituusakselin suuntaisia) ja radiaalisia (pituusakselia vastaan kohtisuoraan vaikuttavia) voimia. Tällä tavoin pyöränlaakerit keventävät koko alustaa ja edistävät merkittävästi ajoneuvon turvallisuutta.

Ehjät pyöränlaakerit lisäävät turvallisuutta

Pyörän laakereihin kohdistuu valtavia voimia. Erityisesti mutkat ja ajoneuvon tärinät, jotka johtuvat esimerkiksi kuoppien tai reunakivien raapaisusta, vaikuttavat pyöränlaakereihin ja aiheuttavat kulumista. Jotta pyöränlaakerit toimisivat kunnolla, on myös tärkeää, että vierintäelementit on voideltu hyvin. Voitelu tapahtuu Voiteluaineet kuten voiteluöljyä tai rasvaa. Useimmissa henkilöautoissa integroitu rasvatäyttö varmistaa, että vierintäelimet ovat riittävän hyvin voideltuja pitkän ajanjakson ajan. Tämä on välttämätöntä, koska pyörän laakereissa on suuri kitka.

Tilaa varaosat pyöränlaakeriin Motointegratorilta - helppoa ja edullista

Rikkinäiset pyöränlaakerit vaarantavat auton turvallisuuden, sillä ne ylläpitävät alustan vakautta. Lisäksi viallinen pyöränlaakeri voi vaikuttaa ABS-järjestelmän toimintaan, jolloin pyörä voi jarrutettaessa lukkiutua. Rikkoutuneet pyöränlaakerielementit on siksi vaihdettava mahdollisimman pian, jotta varmistetaan mahdollisimman suuri ajoturvallisuus. Voit joko teettää ammattilaisella uusien pyöränlaakerien asentamisen tai kokeilla vaihtaa pyöränlaakerit itse, mutta tämä vaatii erikoistyökaluja ja tietotaitoa. Joka tapauksessa voit ostaa halpoja pyöränlaakerin osia verkossa Motointegratorista.

Tilaa pyöränlaakerin osat kaikkiin automerkkeihin verkossa

Pidä uuden pyöränlaakerin kustannukset alhaisina vertailemalla verkossa Varaosat eri valmistajia ja tilata juuri oikea pyöränlaakerin osa autoosi. Ajoitpa Golf 3:lla tai Golf 4:llä, Skoda Fabialla tai Twingolla - löydä autoosi sopivat renkaat Pyöränlaakerisarjat, Pyörännavat, Pyöränpultit tai muita laakerikomponentteja myymälässämme. Tilaa auton osat kätevästi kotiin ja vaihdata pyöränlaakeri vain korjaamolla - tai vaihda rikkinäinen pyöränlaakeri itse. Motointegratorista löydät kaiken, mitä tarvitset tähän. Osta nyt halvalla pyöränlaakerin osia autoosi!