MOTUL 8100 X-Cess 5W40

Off Road tarvikkeet – KUORMA-AUTOT

(löytyi 5 tulosta)

Kaikki tulokset kategorialle Off Road tarvikkeet.
Emme löytäneet mitään tuloksia ajoneuvolle Volvo FL6 FL 609, teho: 200 hv/147 kW

Osta halpoja maastotarvikkeita Motointegratorista

Kun kyse on maastotarvikkeista, luovuudellasi ei ole rajoja. Halusitpa sitten muuntaa tai päivittää ajoneuvosi, Motointegrator tarjoaa laajan valikoiman maastotarvikkeita. Jotta maastossa ajaminen olisi turvallisempaa, sinun on varmistettava, että ajoneuvosi on varustettu maastokäyttöä varten. Löydä Motointegratorista laadukkaita tuotteita tunnetuilta yrityksiltä ja anna houkuttelevien hintojen vakuuttaa sinut.

Varaosat SACHS
Sijoituskriteerit
Vapaavaihdenavat AVM 15TS
Valmistaja:   AVM
Valmistajan numero:   AVM 15TS
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Vaijerivinssien varaosat HUSAR WINCH HWPP8500-13000
Valmistaja:   HUSAR WINCH
Valmistajan numero:   HWPP8500-13000
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Sakkelit, koukut, rullat HUSAR WINCH HWZ8T
Valmistaja:   HUSAR WINCH
Valmistajan numero:   HWZ8T
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Hihnapyörä köysiä varten rasvanipalla DRAGON WINCH 8 t
Valmistaja:   DRAGON WINCH
Valmistajan numero:   DWZ8T
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla
Kahleet, koukut, koukkulukot HUSAR WINCH HWSKDZ5T
Kahleet, koukut, koukkulukot HUSAR WINCH HWSKDZ5T
Valmistaja:   HUSAR WINCH
Valmistajan numero:   HWSKDZ5T
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla

Poikkeukselliset lisävarusteratkaisut maastoon

On monia tapoja nauttia maastosta täysillä. Kohtauksessa ohjataan ajoneuvoa jyrkkiä vuorenrinteitä ylös tai alas, piinaudutaan mudan läpi kiinnittäen erityistä huomiota piilossa oleviin kiviin ja koloihin tai ajetaan kilpaa rantojen ja hiekkateiden halki. Asiantuntijat varoittavat jokien ylittämisestä, sillä vesi voi tunkeutua vetoakseliin tai vaihteistoon tiivisteistä huolimatta. Lisäksi on olemassa vaara, että moottori imee vettä ja tuhoutuu. Motointegratorin maastotarvikkeisiin kuuluu laaja valikoima työkaluja, joilla voit varustaa ja suojata maastoajoneuvosi asianmukaisesti. Näitä ovat esimerkiksi köydet ja hihnat, kuten puuvaljaat, koukut ja hihnapyörät. Yhtä hyödyllisiä ovat kompressorit, kuten kannettavat maastoilmakompressorit, ja tunkit sekä astinlaudat.

Tilaa huipputarjouksia Motointegratorin verkkokaupasta

Tilaa suosikkituotteesi helposti kotoa käsin ja nauti kaikista verkkokaupan eduista. Vakuutu huippuvalmistajien laadusta ja valitse merkkituotteet osoitteesta DRAGON, PROFITOOL tai QUICK-FIST. Motointegrator tarjoaa valtavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikkien suosittujen valmistajien ajoneuvoihin myös maastoajoneuvosektorin ulkopuolella. Käytännöllisen suodatinjärjestelmämme avulla voit rajata hakua ja esimerkiksi tarkastella vain haluamasi tuotemerkin tuotteita tai tiettyä hintaluokkaa. Päivittäisen toimituksen ansiosta Motointegrator takaa lyhimmät toimitusajat ja ensiluokkaisen palvelun.