-3% suodattimista

Ilmastointilaitteen kompressorit – KUORMA-AUTOT

(löytyi 3809 tulosta)

Varaosat SACHS

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Ilmastointilaitteen kompressorit.

Kaikki valmistajat

Ilmastointijärjestelmän kompressorin tehtävä

Ilmastoinnin kompressori puristaa ilmastointipiirissä olevan kaasumaisen kylmäaineen. Kompressori aktivoidaan magneettikytkimellä, joka aktivoituu, kun ilmastointijärjestelmä kytketään päälle. Sitä käytetään yleensä hihnapyörän tai kiilahihnan avulla.

Kompressorin vaihtaminen

Mistä tunnistan viallisen ilmastointikompressorin? Ilmastointikompressori on yleensä vaihdettava, kun auton sisäistä lämpötilaa ei voida enää säätää kunnolla. Koska kompressori on ilmastointijärjestelmän sydän, se on aina vaihdettava, jos se on viallinen. Korjaaminen on harvoin mahdollista tai järkevää. Korjauskustannukset - esimerkiksi jos magneettikytkin on viallinen - tai kompressorin vaihtokustannukset vaihtelevat viasta riippuen. Kustannukset riippuvat pääasiassa ajoneuvotyypistä. Motointegratorin verkkokaupassa voit aina näyttää vain ne varaosat, jotka ovat taatusti yhteensopivia autosi kanssa käytännöllisen suodatustoiminnon ansiosta. Näin saat hyvän yleiskuvan kompressorin vaihdosta aiheutuvista kustannuksista.

Osta ilmastointikompressori Motointegratorilta

Motointegrator tarjoaa ilmastointikompressoreita kaikilta tunnetuilta valmistajilta: Airstal, Four Seasons, NRF, Teamec & Co. Erotumme myös alhaisilla hinnoilla, ensiluokkaisella palvelulla sekä nopealla ja mutkattomalla toimituksella. Tilaa ilmastointikompressori Motointegratorilta ja hyödy lukuisista eduista!