-3% jousituksesta

Ilmanvaihto ja ilmastointi

(löytyi 1 tulosta)

Osta ilmanvaihdon ja ilmastoinnin lauhduttimia ja varaosia autoosi verkossa

Onko autosi ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä korjauksen tai auton osan vaihdon tarpeessa? Silloin Motointegrator on oikea paikka sinulle. Koska verkkokauppamme kattavasta valikoimasta löydät suuren valikoiman varaosia autosi ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmään. Tarjoamme huippumerkkejä huippuhinnoin - vakuuttu tuotteiden erinomaisesta laadusta ja kestävyydestä ja tilaa lauhduttimet, lämmitysmoduulit, ilmastointihöyrystimet & Co. verkossa jo tänään, helposti ja kätevästi kotoa käsin

Autoon sopivat tuotteet: Ssangyong KORANDO (CK) 2.0 GPL 4WD, teho: 150 hv/110 kW (vaihda)
Ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin, tarkista tuoteselosteesta mahdolliset ajoneuvosta riippuvat rajoitukset ja tuoteominaisuudet varmistaaksesi, että valitsemasi tuote sopii ajoneuvoosi.
Varaosat LEMFÖRDER
Sijoituskriteerit
Sisäilman puhallin AVA COOLING DW8446 AVA
Valmistaja:   AVA COOLING
Valmistajan numero:   DW8446
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla

Miten autosi ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät toimivat?

Auton ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä jäähdyttää sisätiloja ja poistaa kosteutta syötetystä raitisilmasta. Tämä pitää toisaalta sisälämpötilan miellyttävänä ja toisaalta estää ikkunoiden huurtumisen. Vuosittainen ilmastointilaitteiden tarkastus korjaamolla on tarpeen sen varmistamiseksi, että ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät toimivat edelleen moitteettomasti. Lisäksi ilmastointihuolto on syytä tehdä joka toinen vuosi, jos haluat nauttia toimivasta ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmästä koko ajoneuvosi loppuelämän ajan.

Ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien lauhduttimet ja muut laitteet

Motointegrator tarjoaa varaosia kaikkien tunnettujen valmistajien ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiin. Meiltä löydät lauhduttimet ja muut Akusanilta, Boschilta, CRC:ltä, Hans Priesiltä, JC Autolta ja monilta muilta. Tarjoamme huippulaatua huippuhintaan ja erotumme myös ensiluokkaisella palvelulla sekä nopealla ja mutkattomalla toimituksella.

Motointegrator on kumppanisi kaikissa autoalan asioissa - tilaa meiltä Varaosat, Renkaat ja vanteet sekäAutotarvikkeet yksinkertaisesti ja kätevästi verkossa.