-3% suodattimista

Kytkimet – KUORMA-AUTOT

(löytyi 6064 tulosta)

Varaosat SACHS

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Kytkimet.

Miten auton kytkin toimii?

Auton kuljettaja käyttää kytkintä kytkinpolkimen ja laukaisujärjestelmän avulla. Kytkinlevyä painetaan automaattikytkimessä painelevyn kautta vauhtipyörää vasten, kun se ei ole kytketty. Painelevy nousee jousivoimaa vasten kytkinlevystä, jolloin epäpositiivinen kytkentä katkeaa eikä moottorin vääntömomentti siirry vaihteistoon.

Kytkimien käyttöikä

Kytkimen käyttöikää voidaan pidentää yhtäältä uusimalla laukaisujärjestelmän hydraulineste säännöllisesti valmistajan suosittelemin väliajoin ja toisaalta ajamalla varovasti: kovakäynnistykset ja pitkät käynnistystoimenpiteet esimerkiksi vetävällä kytkimellä vaikuttavat negatiivisesti kytkimen käyttöikään, ja myös ruuhkassa ajettaessa jalka kannattaa ottaa pois kytkimeltä, jos auto on pitkään paikallaan.

Osta kytkimet edullisesti verkossa Motointegratorilta

Jos sinun on vaihdettava kytkin, sinun on usein varauduttava korkeisiin kustannuksiin. Mutta tilaamalla kytkimen tai Kytkinsarjat verkossa, voit säästää paitsi rahaa myös aikaa. Motointegrator tarjoaa kaikkien tunnettujen valmistajien - esimerkiksi Akusanin, Boschin, Cortecon, Sachsin ja Valeon - kytkinsarjoja kohtuulliseen hintaan. Erotumme myös ensiluokkaisesta palvelustamme ja nopeasta, mutkattomasta toimituksesta. Laajasta verkkokaupastamme löydät varaosat kaikkiin yleisimpiin ajoneuvotyyppeihin ja automalleihin, mutta myös lisää Autotarvikkeet. Tilaa kytkin ja varaosat verkossa nyt!