ZF SACHS Performance: Viritystuotteet moottoriurheiluun

0
38
SACHS Performance
SACHS Performance

SACHS Performance: Moottoriurheilun ja virityksen suunnittelun huippuosaamista

Tärkeimmät asiat

  • SACHS Performance: ZF Motorsports -brändi tarjoaa ensiluokkaisia viritystuotteita, kuten kytkimiä ja coilover-jousituksia, jotka on suunniteltu moottoriurheiluasiantuntemuksella.
  • Korkean suorituskyvyn kytkimet: SACHS Performance -kytkimet ovat poikkeuksellisen kestäviä ja ne on optimoitu erilaisiin sovelluksiin jokapäiväisestä käytöstä vaativiin moottoriurheiluolosuhteisiin.
  • Kehittyneet Coilover-jousitukset: SACHS coilover-jousitukset parantavat ajoneuvon dynamiikkaa ja tarjoavat sekä urheilullisuutta että mukavuutta, ja ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kilpaolosuhteisiin.

ZF Friedrichshafen AG, joka on maailmanlaajuisesti johtava autoteollisuuden teknologiayritys, on myös vahvasti mukana moottoriurheilussa erikoistuneen tytäryhtiönsä ZF Race Engineeringin kautta. Tämä osasto keskittyy huippuluokan voimansiirto- ja alustajärjestelmien luomiseen ja toimittamiseen, jotka on räätälöity kilpaurheilun korkeisiin vaatimuksiin. Hyödyntämällä laajaa kokemustaan ja teknologista asiantuntemustaan ZF Motorsports varmistaa, että sen tuotteet täyttävät kilpaurheiluympäristöissä vaadittavat korkeat standardit.

Turvallisesti läpi syksyn

SACHS Performance: Viritys intohimolla ja tarkkuudella

ZF Motorsportsin tuotemerkin alaisuudessa SACHS Performance on noussut sekä viritysharrastajien että ammattilaiskilpa-ajajien suosikkimerkiksi. Merkki on synonyymi huippulaatuisille viritystuotteille, jotka on suunniteltu ylittämään suorituskyvyn rajat. SACHS Performance -tuotteet on valmistettu huippuosaamista vaativille henkilöille aina käsittelydynamiikkaa muuttavista coilover-jousituksista vääntömomentin vertaansa vailla oleviin kytkimiin.

SACHS-viritystuotteiden tunnusmerkki on niiden poikkeuksellinen laatu ja vaikuttava suorituskyky, jotka on jalostettu vuosien moottoriurheilukokemuksella. SACHS Performancen tuotteet ovat olleet useiden menestyneiden kilpatiimien toimittajina mukana yli 100 kilpailuvoitossa ja yli 600 palkintokorokesijoituksessa. Tätä maailman haastavimmilla kilparadoilla kehitettyä asiantuntemusta sovelletaan suoraan SACHS Performancen coilover -jousituksiin ja kytkimiin, mikä takaa, että kunnianhimoisimmatkin kuljettajat ovat hyvin varustettuja.

Parannettu ajodynamiikka SACHS Performance -kytkimillä

SACHS Performance

Kuljettajille, jotka vaativat viritysautoiltaan enemmän, SACHS Performancen kytkinsarja on lopullinen ratkaisu. Jokainen kytkin on valmistettu vuosien moottoriurheiluasiantuntemuksen avulla, ja tuloksena on tuote, joka tarjoaa poikkeuksellisen kestävyyden ja ajokokemuksen, jota leimaa maksimaalinen dynamiikka.

SACHS Performancen kytkimen painelevyt

SACHS Performancen kytkimen painelevyt tarjoavat tavallisiin tuotantopainelevyihin verrattuna suuremman siirrettävän vääntömomentin ja ovat vähemmän herkkiä aksiaalisille kuormituksille. Nämä levyt yhdistetään erilaisiin levyihin ajoneuvon erityisvaatimusten perusteella, vaikka ne saattavat aiheuttaa suurempia poljinvoimia.

Ne ovat erinomaisia sovelluksissa, joihin liittyy moottorin päivityksiä, kuten siruvirityksiä tai pakotettuja imujärjestelmiä (turboahtimet ja ahtimet). Ne sopivat myös erinomaisesti raskaasti kuormitettuihin tai rasitettuihin ajoneuvoihin, kuten hinausautoihin, hyötyajoneuvoihin tai jopa hätäpalveluajoneuvoihin. Kilpailuympäristöissä, kuten neljännesmailikilpailuissa tai kestävyyskilpailuissa, nämä kytkimet tarjoavat tarvittavan kestävyyden ja suorituskyvyn. Lisäksi ne soveltuvat hyvin erikoiskilpailumuotoihin, kuten mäenlaskuun, ralliin tai driftaukseen, joissa nopeat ja ratkaisevat vaihdot ovat elintärkeitä.

SACHS Performance Organic -kytkinlevyt

SACHS Performance tarjoaa myös orgaanisia kytkinlevyjä, joissa on vääntövaimennus, joka vaimentaa iskuja ja tärinää moottorin ja vaihteiston välillä. Nämä levyt sopivat erinomaisesti erilaisiin virityssovelluksiin, jotka vaihtelevat katuvirityksistä kovaan rasitukseen. Ne tarjoavat tasaisen mutta herkän ajokokemuksen, minkä vuoksi ne ovat suosittu valinta ajoneuvoihin, joissa moottoria parannetaan siruvirityksen tai pakkoinduktiopäivitysten avulla. Lisäksi nämä levyt toimivat hyvin ajoneuvoissa, joihin kohdistuu suuria rasituksia, kuten hyötyajoneuvoissa tai hätäpalveluihin osallistuvissa ajoneuvoissa. Monipuolisuutensa ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi neljännesmailikilpailuissa ja erilaisissa muissa suorituskykyisissä ajotapahtumissa, kuten autocrossissa ja kerhourheilussa.

SACHS Performancen sintratut kytkinlevyt

Vaativampiin kilpaolosuhteisiin tarkoitetut SACHS Performancen sintratut kytkinlevyt tarjoavat ylivoimaisen lämmönkestävyyden ja vääntömomentin käsittelyn. Nämä levyt on suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa, joten ne sopivat erinomaisesti aggressiiviseen ajotyyliin.

Ne loistavat korkeatasoisen drag racingin, ratapäivien ja ylämäkikilpailumuotojen, kuten mäkikilpailujen, sekä ralli- ja slalom-kilpailuissa, joissa nopeat ja päättäväiset vaihdot ovat välttämättömiä.

SACHS Performancen PCS-moduulit

Kun on kyse erittäin suuren vääntömomentin ja jopa 12 000 kierroksen kierrosnopeuden käsittelystä, SACHS Performancen PCS-moduulit erottuvat teknisen huippuosaamisensa ansiosta. Kevyiden jäykkien vauhtipyörien ansiosta kokonaispainoa voidaan vähentää jopa 60 prosenttia.

Ne on suunniteltu erityisesti moottoriurheilusovelluksiin, joissa suuri vääntömomentti ja korkeat kierrosluvut ovat normi. Nämä moduulit takaavat huippusuorituskyvyn vaativimmissakin olosuhteissa, olipa kyse sitten drag racing- tai rallikilpailuista tai mukautetuista kokoonpanoista, jotka edellyttävät painonpudotusta ja jäykkyyttä.

SACHS Performance coilover-jousitukset: Harrastajille tarkkaa käsiteltävyyttä

SACHS Performance coilover-jousitukset on suunniteltu lisäämään tuning-autojen dynamiikkaa, urheilullisuutta ja mukavuutta. Näissä huipputeknisissä jousituksissa käytetään ensiluokkaisia monoputki-vaimentimia, jotka on täytetty huipputehokkaalla öljyllä, sekä erikoistunutta venttiilijärjestelmää, joka mahdollistaa jousituksen ominaisuuksien joustavan virittämisen. Tämän ansiosta SACHS Performance -vakaajat sopivat täydellisesti sekä maantie- että offroad-ajokokemuksiin.

Jousituksen jousissa on ylösalaisin oleva rakenne, joka tarjoaa tarvittavan jäykkyyden ja lujuuden äärimmäisten sivuttaisvoimien käsittelyyn ja takaa samalla tarkan ja välittömän vasteen. SACHS Performance -komponenttien avulla kuljettajat voivat nauttia ajokokemuksesta, jollaista ei ole ennen nähty.

SACHS Performance

Johtopäätökset: SACHS Performance

SACHS Performance asettaa edelleen mittapuita viritys- ja moottoriurheilumaailmassa. Integroimalla tuotteisiinsa kilpailuissa testattuja teknologioita SACHS varmistaa, että kuljettajat eivät ainoastaan paranna ajoneuvojaan vaan myös kokevat ajamisen jännitystä parhaimmillaan. Riippumatta siitä, haluatko dominoida radalla tai yksinkertaisesti vain parhaat komponentit viritysprojektiisi, SACHS Performance tarjoaa työkalut, joilla se onnistuu.

FAQs – Usein kysytyt kysymykset

Mitä etuja SACHS Performance -kytkimet tarjoavat tavallisiin kytkimiin verrattuna?

SACHS Performance -kytkimet on suunniteltu moottoriurheiluasiantuntemuksella, ja ne tarjoavat suuremman vääntömomentin siirtymisen, suuremman kestävyyden ja paremman käsiteltävyyden ääriolosuhteissa verrattuna vakiokytkimiin.

Soveltuvatko SACHS coilover-jousitukset jokapäiväiseen ajoon?

Kyllä, vaikka SACHS coilover-jousitukset on optimoitu suorituskykyä varten, ne tarjoavat myös mukavan ajokokemuksen, joten ne soveltuvat sekä päivittäiseen käyttöön että kilpa-ajoon.

Mitä etua on sintrattujen levyjen käytöstä suorituskykyisissä ajoneuvoissa?

Sintratut levyt tarjoavat suuremman lämpökuormituskapasiteetin ja vääntömomentin siirron, joten ne ovat ihanteellisia aggressiiviseen ajoon ja kilpaolosuhteisiin, joissa vaaditaan maksimaalista suorituskykyä.