” Ohjaamme sinua läpi elämän” – varaosat febi ohjaukseen ja jousitukseen

0
57
febi
febi

Sloganilla ” Ohjaamme sinua läpi elämän” febi korostaa ohjaus- ja jousitusosien suurta merkitystä autossa. Tämä johtuu siitä, että niiden vaurioituminen voi johtaa nopeasti täydelliseen vikaantumiseen. ”Meidän kanssamme sinulla on luotettava kumppani”, lupaa febi kaikille autoilijoille – mutta myös kaikille korjaamon omistajille. Loppujen lopuksi he varmistavat asiantuntemuksellaan, että asiakkaat saavat korkealaatuisia varaosia.

febillä on yli 10 000 ohjauksen ja jousituksen osan ohjelma, joka kattaa kaikki yleiset eurooppalaiset ja aasialaiset ajoneuvotyypit. Toinen painopiste on yksityiskohtaisessa tietojen analysoinnissa, jotta uusien ja nykyisten ajoneuvomallien tuotteet saataisiin markkinoille mahdollisimman nopeasti.

Valmistuksen asiantuntijat

Osana bilstein-konsernin sateenvarjomerkkiä febillä on pitkät perinteet metallinjalostuksessa, jotka ulottuvat vuoteen 1844. Nykyään Ennepetalissa sijaitsevassa omassa tuotantolaitoksessa – bilstein group Engineering – valmistetaan febille satoja ohjaus- ja jousituskomponentteja.

Olipa kyse sitten jousitusnivelistä, vetotangoista tai ohjaustangoista: korkeiden laatuvaatimusten täyttämiseksi kaikille osille tehdään tiukka kolmivaiheinen testausprosessi, ja niitä verrataan vastaaviin OE-varusteisiin.

Laatu perustuu vakaumukseen

Yksi febin suurimmista vahvuuksista on sen luotettavuus. Se taataan tavaroiden oikea-aikaisilla toimituksilla, mutta ennen kaikkea tuotteiden tasaisella laadulla. febissä sovelletaan yhtenäisiä laatuvaatimuksia, jotka varmistetaan laajoilla ja moninkertaisilla tuotetarkastuksilla – aina ensimmäisestä näytteenotosta kattavaan saapuvien tavaroiden tarkastukseen.

Jotta kiihdytyksen, jarrutuksen ja kaarreajon aikana syntyvien pysty- ja vaakasuuntaisten voimien absorptio olisi ehdottoman luotettavaa, kaikki ohjauksen ja jousituksen osat testataan perusteellisesti. Tavoitteena on, että jokainen ohjaus- ja jousitustuote täyttää pysyvästi alkuperäisvarusteiden laatuvaatimukset.

Toimitettu kokonaisuudessaan. Korjattu tauotta.

Korjaamon arjessa ei ole harvinaista, että kuluva osa ja sen kiinnitysmateriaali on vaihdettava. Nämä lisäkappaleet – yleensä ruuvit tai mutterit – eivät kuitenkaan useinkaan sisälly erikseen saatavaan varaosaan.

ProKitillä febi tarjoaa tähän ratkaisun ja tarjoaa täydellisiä sarjoja, joissa on kaikki korjauksissa tarvittavat kiinnitystarvikkeet käyvän arvon mukaisesti. febi ProKit on räätälöity kokonaisratkaisu, jolla tarvittavat korjaukset voidaan suorittaa viipymättä.

febin valmistajan takuu

Vuosikymmenien valmistusosaamisen omaavana varaosien asiantuntijana febi tarjoaa vain tuotteita, joiden asennusturvallisuus ja kestävyys ovat korkeimmalla tasolla. Korostaakseen tuotteidensa korkeaa laatutasoa asiakkailleen maailmanlaajuisesti febi myöntää kaikille varaosille 3 vuoden valmistajan takuun. Todellinen etu kaikille febi-tuotteisiin luottaville ja lisäarvoa tukkukauppiaille, korjaamoille ja autoilijoille.