Brembo Xtra: erinomaista tyyliä ja parempaa suorituskykyä intohimoisille kuljettajille

0
59
Brembo Xtra
Brembo Xtra

Yrityksen kokemus OE-markkinoilta näkyy yksinoikeudella tuotevalikoimassa, joka sisältää laajan kirjon jarruratkaisuja jälkimarkkinoille.

Brembo Xtra on uusi valikoima ensiluokkaisia jarruratkaisuja, joissa yhdistyvät korkea suorituskyky ja houkutteleva muotoilu ja jotka lisäävät ajamisen iloa urheilullisella jarrutustyylillä kaikissa ajo-olosuhteissa. Xtra-tuotteet perustuvat Brembon laajaan kokemukseen innovatiivisista prosesseista ja alkuperäisvarusteratkaisuista, ja ne on räätälöity ihanteellisesti niiden kuljettajien tarpeisiin, jotka etsivät erinomaista ajokokemusta ja ajoneuvon varusteita, jotka täyttävät heidän yksilölliset vaatimuksensa.

Xtra-valikoima kattaa 60 prosenttia ajoneuvokannasta, ja siihen kuuluu yli 300 jarrulevyn viitenumeroa, 200 jarrupalaa ja uusimmat X-Style-sarjan jarrusatulat. Xtra-mallisto koostuu tällä hetkellä Brembo X-Style -jarrusatuloista ja Brembo Xtra -jarrulevyistä, Brembo Max -jarrulevyistä ja Brembo Xtra -jarrupaloista.

Brembo X-Style -jarrusatulat premium-luokan ajoneuvoihin ovat uusimpia tuotteita jälkimarkkinoilla. Niissä on alkuperäiset värit ja ne on suunniteltu innokkaille kuljettajille, jotka etsivät plug & play -ratkaisuja. Nämä laadukkaat, alumiiniset Brembo-jarrusatulat, joissa on ainutlaatuiset värit, voidaan sovittaa täydellisesti omaan tyyliisi.

Kuljettaja voi valita värin, joka parhaiten korostaa hänen premium-ajoneuvonsa luonnetta. Vakiovärejä ovat punainen, keltainen, musta ja harmaa, mutta muita vaihtoehtoja on saatavilla pyynnöstä.

Brembo Xtra -jarrulevyt on kehitetty varmistamaan jarrujärjestelmän tehokas jäähdytys parantamalla ilmavirtausta ja kykyä haihduttaa lämpöä ja vettä. Pinnalla olevat reiät korostavat tuotteen urheilullista estetiikkaa, palvelevat kuluneen materiaalin poistamista ja vähentävät jarrulevyjen kulumista.

Brembo Max -jarrulevyissä on ainutlaatuinen rakenne, joka parantaa jarrujärjestelmän toimivuutta ja varmistaa välittömän reagoinnin jarrupolkimen paineeseen. Uritettu jarrulevy tarjoaa korkeamman kitkakertoimen, mikä parantaa jarrutustehoa myös alkuvaiheessa, jopa korkeissa lämpötiloissa. Lisäksi Brembo Max -jarrulevyn urat on suunniteltu niin, että niiden kulumisaste on hallinnassa, ja UV-pinnoite suojaa niitä korroosiolta.

Brembo Xtra -jarrupalat on kehitetty Brembo Xtra- ja Brembo Max -jarrulevyjen ominaisuuksien mukaisesti korkean suorituskyvyn ja tarkan toiminnan varmistamiseksi. Brembo Xtra -jarrupalat koostuvat erityisestä kitkamateriaalista, joka muodostuu 30 eri komponentista.

Tämä tekee niistä paitsi urheilullisemmat myös kestävämmät, mikä takaa turvallisuuden ja mukavuuden tien päällä.

Brembo Xtra -jarrupalat sopivat parhaiten Brembo Max- ja Brembo Xtra -jarrulevyihin, joilla kummallakin on erilaiset ominaisuudet ja jotka takaavat jarrujärjestelmän ylivoimaisen suorituskyvyn ja hallinnan.